Gennerele vilkår

Vennligst se lenger ned for informasjon vedr. vårt personvern .

GENERELLE VILKÅR

Aksept av generelle vilkår og betingelser

Ved bestilling fra vår side, godtar du våre generelle vilkår , inkludert vår erklæring om personvern.

Prisendringer

Dekkhandel.no forbeholder seg retten til å endre priser. Prisene på tidspunktet for å plassere en ordre er gyldig i hele kjøpsprosessen . * Til tider der programvare eller menneskelig feil for eksempel liste produkter med en åpenbar feil pris , reserverer Dekkhandel.no rettighetene til å kansellere bestillingen - meldinger vil bli gitt.

Endring av produktsortiment

Dekkhandel.no  forbeholder seg retten til å endre sin lagerbeholdning på området og for å fjerne elementer fra sortimentet før et kjøp er blitt registrert .

Produktinformasjon

Vi gjør vårt beste for å sørge for at alt innholdet på nettstedet vårt er riktig. Men vi forbeholder oss retten til at utilsiktede feil kan oppstå. Fargene på skjermen er ikke alltid 100 % nøyaktig .

Under 18 år ?

Hvis du er under 18 år , er foreldrene dine eller dine foresattes samtykke påkrevd for å foreta kjøp i denne nettbutikken .

Skade under transport

Alle sendes pakker er forsikret. Hvis pakken og / eller innholdet er skadet ved ankomst , kan du rapportere det til transportør ved levering . Når du returnerer varer til oss , ikke bruk brevpost da dette er uforsikret ( og du vil ikke bli refundert dersom pakken er tapt ) . Alltid vare på kvitteringen . Hvis du oppdager eventuelle skader når du pakker varene dine , kan du kontakte oss .

 

Shopping, frakt og toll

Bare Kunder med gyldig europeisk adresse kan legge inn bestillinger i denne nettbutikken. Dessverre er vi ikke i stand til å levere våre produkter utenfor Europa .

Når det gjelder betaling , vi godtar kredittkort: VISA og Mastercard. Paypal. Bankoverføring. Kontant betaling.  For informasjon om våre sikkerhetstiltak , se vilkår og betingelser.

Prisene er oppgitt i  NOK . Kjøpene kan bare gjøres i valutaen tilgjengelig for det landet der du velger din levering skal gjøres.

 

EU-land :

Dekkhandel.no er registrert ( NO 912848760) , og operere ut fra Norge , etter norsk lov .

Norge er utenfor den europeiske union (EU ) , derav vi har en toll barriere når leverer produkter til våre EU- kunder. For å kunne sende produkter DDP ( Delivered Duty Paid ) til en privat person i EU,

PERSONVERNERKLÆRINGEN

 Dekkhandel.no   Nettbutikk

Alt innhold på dette nettstedet , for eksempel tekst , er grafikk, logoer, ikoner , bilder , lydklipp, digitale nedlastinger, datasamlinger og programvare tilhører Dekkhandel.no  AS eller dets innhold leverandører og beskyttet av internasjonale lover om opphavsrett . Dette nettstedet eller deler av den kan ikke reproduseres , dupliseres, kopieres , selges, selges, på besøk eller på annen måte utnyttes til kommersielle formål uten uttrykt skriftlig samtykke fra Dekkhandel.no  AS .

Ditt personvern

Dekkhandel.no personvernerklæringen er utformet for å demonstrere vår forpliktelse til personvern. Vi respekterer ditt privatliv. All personlig informasjon som du gir blir brukt i den hensikt å gi deg best mulig informasjon. I vårt tilbakemeldingsskjema og digital katalog form, ber vi deg om å gi oss visse kontaktinformasjon, noe som er nødvendig for å sende / svare på den informasjonen du har bedt om . Vi spør også om annen informasjon , mye av dette er valgfritt . Vennligst ikke fortelle oss ting som du ikke vil at vi skal vite . Dekkhandel.no bruker denne informasjonen til å bedre forstå sin forbruker base for å yte førsteklasses service .

 

Non -Disclosure til tredjepart

Med mindre vi har din uttrykte samtykke , vil vi ikke avsløre din personlige informasjon til noen tredjepart . Vi vil ikke selge, leie eller bytte din personlige informasjon til andre i markedsføringsøyemed uten din uttrykte tillatelse . Vi kan samle inn statistikk om bruk av nettbutikken vår , for eksempel trafikkmønstre og beslektet område informasjon , men denne informasjonen vil ikke inneholde noen personlig identifiserende informasjon.

 

Sikkerheten av din informasjon

Vi følger strenge sikkerhetsprosedyrer i lagring og utlevering av informasjon som du har gitt oss . Dette er for å hindre uautorisert tilgang eller ulovlig behandling av dine personopplysninger.

E - post

Dekkhandel.no  vil bare sende deg e-post hvis du ber om mer informasjon. Vi kan også bruke din e - postadresse for å bekrefte din bestilling / forespørsel og for å svare på eventuelle spørsmål du gjør på nettet . Vi vil ikke plage deg hvis du ikke be om mer informasjon !

Nyhetsbrev

Når du abonnere på vårt nyhetsbrev kan du være trygg på at din personlige informasjon og e-postadresse vil ikke bli solgt , byttet , eller på noen måte delt med tredjeparter .

Vi holde din personlige informasjon privat , og vil kun bruke din e-postadresse for å sende deg nyhetsbrev du etterspør. Du kan melde deg av vårt nyhetsbrev når som helst.

Barnas politikk

Hvis du er under 18 år, kan du bruke vår webshop bare med involvering av en forelder eller verge. I samsvar med Barnas Online Privacy Protection Act , vil vi ikke bevisst innhente informasjon fra barn under 13 år . Hvis du er under 13 år, kan du ikke registrere eller gi oss personlig informasjon . Vennligst ha foreldrene dine kontakte oss for å legge inn denne informasjonen .

Ditt samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt du samtykke til at vi kan samle inn og bruke din personlige informasjon på den måten som er fastsatt i denne personvernpolicy . Eventuelle endringer i våre retningslinjer for personvern vil bli lagt ut på dette nettstedet .